Coaching

 slimmer dan je baas,
dyslexie op het werk

Als je snapt hoe dyslexie werkt,
zie je ook de mogelijkheden!

Coaching voor werkendenValk&Uil biedt coaching aan (jong) volwassenen.
In de praktijk zijn dit mensen die het idee hebben dat hun dyslexie ermee te maken heeft, dat iets niet lekker loopt, beter kan, beter zou moeten kunnen. Ook studerenden die op hun Universiteit of Hoge School geen ondersteuning op hun dyslexie kunnen krijgen.
Zij lopen er vaak tegen aan dat het vele lezen, maar vooral het schrijven van scripties een grote uitdaging is.


Wat is er mogelijk?

Op het werk, helpt men vaak bij het zoeken naar een gerichte opleiding. Daarvan zijn er niet veel. Valk&Uil kan een offerte aan het bedrijf geven. Een eerste verkenningsoptie kost 250,=. Dit is een versnelde eerste "workshop"; gevolgd door een gezamenlijke verkenning van de werkomgeving.
Bij een positieve ervaring, kan dan via een coaching traject van zo'n 10 - 15 uur kan je een heel eind komen om je werk anders aan te pakken.

Heb je interesse? mail dan naar "info apestaartje valkenuil punt nl" of bel: 0418 592354

      

gebruik je sterke kanten

Cursussen en opleidingen van Valk&Uil zijn BTW vrij!

Valk&Uil voldoet aan de gedragscode voor instellingen voor onderwijs en opleiding. Deze instellingen moeten in de Europese Unie BTW heffen, voor zover ze niet door een overheid worden betaald.

De BTW-plicht geldt niet als de instelling goed presteert op allerlei normen die in een 'audit' grondig worden doorgenomen. Valk&Uil heeft deze test goed doorstaan en is nu ingeschreven in het , Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

Onze tarieven voor cursussen en opleidingen zijn daarmee vrij van BTW.